Soyez realistes, demandez l’impossible.

Будьте реалістами - вимагайте неможливого!!


Орест Форко

Про ідеї що лежать на поверхні.

Йшов я сьогодні свої законні 300 метрів від зупинки маршрутки і думав: Чому ЗАЗ не відновить випуск горбатих запорожців хоча б в обмежених кількостях. Усі потрібні креслення у них є, модернізувати — спеціалісту тиждень роботи і в результаті продукт куди конкурентноздатніший ніж «таврія». Сам би взяв ще й люксовій комплектації. А якщо не економити на товщині металу то можна спокійно протиставляти як безпечний і надійний автомобіль на противагу китайцям. І красивий — що головне.) 
А от якщо взяти продукти — для чого витрачати мільйонні кошти на рекламу на тб. Достатньо великими буквами написати «ВИРОБЛЕНО ЗГІДНО ГОСТУ 1987 РОКУ». Цього буде достатньо щоб викликати зацікавлення покупця і він спробував ваш продукт. Якщо якість справді відповідна — він ваш! Тобто мета приваблення покупця елементарно вирішується одним речення великими буквами на упаковці, без дорогущих рекламних бюджетів.

Оригінал на хуторі



Рекомендовать запись
Оцените пост:

Откуда приходят на эту запись за последний месяц   1 день 10 дней 30 дней

Нет данных

Показать смайлы
 

Комментариев: 76

а реклама Баркому, родинної ковбаски, і тд?
Это-единичный случай.Знаешь,сколько легальных цехов по Украине?А сколько НЕлегальных???Пока еще в западных областях с качеством колбасных изделий относительный порядок.Но в центре и на востоке......УЖОСНАХ!!!!Платить нужно всем:СЭС,ментам,пожарникам,экологам,городским властям,бюджет,пенс фонд,налоги,добровольно-принудительные взносы "на благотворительнось",бандитам,налоговой,и это не все.....Какой там гост 87го!!!!!!??А вот скоро оне и западней переберутся......Будет и там колбаса по техусловиям.ГГГ!!Так что идеи лежат на поверхности,но на поверхности ТАКОГО БОЛОТА....шо ужас........
наші з польських напівфабрикатів роблять переважно. - там дешевше.Але торгові марки мясних продуктів є і доволі якісні.
У нас в Днепре,если колбаса дешевле 100гр. за кг,то лайно... И то еще большой вопрос,можно всеравно напороться.Так шо,нужно сначала высушить болото.А потом и за идеи браться
в нас дрогобицька хороша, ціна приблизно 70 грн/кг, мясо відчувається.
-та куштував,знаю.....
А у нас в селі робицьця оце отак - задушив підсвинка, кишки помив, натовк свіжим українським мНясом і салом в пропорції по ТУ (як сам захотів) на деко і в піч. Якщо хтось це бачив - той мене зрозуміє.... І скіко воно там стоє? хрЄн порахуєш. Ото і жреш скіко влізе, бо ні жаба не даве, ні жінка не кричить : "Хватить жерти, вже на 100 рублів нажер за вечір". Оце так у нас в селі Тирловка роблять, що в цетрі неньки розташоване вдалі від всяляких столиць та мегасуперполісів... Жеремо кавбаси, буженіни та копченості й ціни, блять, не знаємо. Думаємо що все ще по два двадцять... і наминаємо

 



Мітки

я у твіттері

клуб мандрівників



Календар
Август
ПнВтСрЧтПтСбВск
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ОБОЗ.ua